Produkty pro místní lešení (4)

Fenyklová semena - HoReCa

Fenyklová semena - HoReCa

Semena kopru se dlouho přidávají téměř do všech nálevů a nakládaných potravin, v nálevu s nakládanými okurkami, rajčaty a paprikou se vkládají celé deštníky se semeny, pouze semena se používají v kysaném zelí. Semena kopru se skvěle hodí k masovým a rybím pokrmům, jakémukoli zeleninovému guláši, a zejména k pokrmům z hrášku, fazolí a čočky. Použití pro Omáčky, polévky, konzervaci, masové pokrmy, drůbeží pokrmy, přílohy. Chuť Pikantní Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 16 Tuky (g / 100g)… 15 Sacharidy (g / 100g)… 12 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 250
Semena kopru - HoReCa

Semena kopru - HoReCa

Věnec stonků a větviček kopru v římské říši uděloval vynikajícím gladiátorům. Používá se na přípravu salátů, předkrmů, polévek, druhých obědových jídel. Použití pro Teplé a studené omáčky, polévky, masová jídla, drůbeží jídla, rybí jídla, vaječná jídla, stejně jako na nakládání. Chuť Hořká tráva Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 16 Tuky (g / 100g)… 15 Sacharidy (g / 100g)… 12 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 250
Černá sezamová semena - HoReCa

Černá sezamová semena - HoReCa

Sezam, také známý jako sezam, přišel do Evropy z Afriky. Černá semena jsou cennější než bílá nebo hnědá semena. Jsou bohatá na retinol, vitamíny B a E, olejové a linolové kyseliny. Sezam je uznáván jako jeden z nejúčinnějších produktů, které mohou zpomalit stárnutí buněk v lidském těle. Černá sezamová semena se přidávají do salátů, dochucují pokrmy z rukoly, fenyklu, ryb. Příjemná pikantní chuť těchto zrn umožňuje jejich úspěšné použití při pečení a výrobě kozinaki. Černý sezam je nepostradatelný pro výrobu sushi. Použití Použití pro přípravu všech typů pečiva a dezertů, ovoce, horkých nápojů a pikantních pokrmů orientální kuchyně. Chuť Astringentní chuť, mírně hořká. Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 19,0 Tuky (g / 100g)… 49,0 Sacharidy (g / 100g)… 12,0 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 570
List šalvěje - HoReCa

List šalvěje - HoReCa

Salvia officinalis se široce používá v kuchyni jako koření. Sušená tráva se přidává do polévek a hlavních jídel, stejně jako na koláče a další kulinářské výrobky, mezi které patří vejce-rýže, zelí, maso. Použití pro Svačiny, hlavní jídla, nápoje, sladká jídla. Chuť Pikantní, hořká Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 11 Tuky (g / 100g)… 13 Sacharidy (g / 100g)… 61 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 410